Autojen korjaus & fiksaus

Uuden hallikiinteistön hankinnan myötä suoritamme myös korjaustoimenpiteitä lähes kaikkiin automerkkeihin. Emme ole virallinen merkkikorjaamo emmekä tee erikoistyökaluja ja/tai erityistä merkkiosaamista vaativia korjauksia kuten jakoketju-, vaihteisto tai muita vastaavia töitä.

Vaihdamme esimerkiksi alustan osia, iskunvaimentimia, ilmapusseja, teemme jarruhuoltoja, öljynvaihtoja, renkaiden vaihtoja auton alle (ei vanteille vaihtoja) ja muita pienkorjauksia. Meiltä löytyy nykyaikaiset vikakoodinlukulaitteet (Launch, Autocom, Ross-Tech), sekä valtavasti mielenkiintoa tutkia jo merkkiliikkeissäkin epäonnistuneita vikoja. HUOM, vikakoodinlukuja myös iltaisin ja vkloppuisin.

Korjaustoimintaamme pätee sama yksilöllinen lähestymistapa kuin automyyntiimme. Sovimme aina asiakaslähtöisesti korjausajan, teemme työlle hinta-arvion ja toteutamme työn joko asiakkaan hankkimilla osilla tai hankimme itse laadukkaat varaosat.

Suoritamme myös autojen käsinpesuja, maalipinnan myllytystä, vahausta, sisäpesuja, otsonointeja, sekä muuta puhdistusta.

Kysy tarkemmin soittamalla tai jätä sähköpostiin tiedot / yhteydenottopyyntö.

040-357 3699  tai  info.cartimo@gmail.com