Yritys


Cartimo Oy on laadukkaiden tuontiautojen erikoisliike.

Cartimo Oy:n historia ulottuu kauas 80-luvulle.
Cartimo Oy historia juontaa kauas 80-luvulle, jolloin ensimmäinen autokauppa tehtiin omistajan ollessa vasta mopoiässä. Silloin legendaarinen Ford Cortina 2.0 GT siirtyi omaan talliin 200 markan ostohinnalla odottamaan entisöintiä. Auto valmistui kahden vuoden kuluttua juuri ennen ajokortin saamista ja läpi elämän kantava harrastus oli syntynyt. Siitä lähtien ovat autot olleet vahvasti matkassa mukana ja se tie on nyt johtanut monen kokemuksen kautta oman autoliikkeen pyörittämiseen. 

Emme halua maksaa mielikuvista vaan maksamme laadusta.
Cartimo Oy:n  ylläpitää toimintaa laadukkaana, joustavana sekä asiakasystävällisenä autoliikkeenä. Hankimme autot pääosin Ruotsista, missä autojen talvivarusteet, historia ja kunto ovat standardimme mukaiset. Ostamme autoja muualtakin Euroopasta, hankintoja olemme tehneet Italiasta, Ranskasta,  Virosta, Latviasta, Liettuasta, Hollannista, Tanskasta, Belgiasta ja Saksasta. 

Ostaessamme autoja emme luota puheisiin vaan tosiasioihin.
Cartimo Oy:n kaikki autot tarkastetaan huolellisesti ennen ostoa joko itse tai henkilökohtaisten yhteistyökumppaneiden toimesta. Cartimo Oy:n yhteistyökumppanit löytyvät tällä hetkellä Ruotsista, Liettuasta (kattaa Viro&Latvia&Liettua) ja Saksasta, mutta verkostoitumisemme avulla autoja on hankittavissa turvallisesti lähes mistä maasta vain. Autojen historia tarkastetaan aina kaikkien käytettävissä olevien lähteiden kautta (VIN, keycode, diagnostiikka, katsastustiedot, huoltokirja, merkkiliike, CARFAX, aiemmat omistajat).

Laadukkaat autot ovat Cartimo Oy:n toiminnan kulmakivi.
Hankinnan jälkeen autot käyvät läpi vielä Suomessa täyden kuntotarkastuksen, maahantuontikatsastuksen, tarvittavat huollot, varustelun ja fixauksen, jonka jälkeen ne ovat valmiita jälleenmyyntiin. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan että myytävät autot vastaavat korkeaa laatu-standardiamme.